top of page
MJ.jpg
Mads Jensen

Statsautoriseret revisor

E-mail: mj@egonpedersen.dk

Mobil:     +45 2970 5599

Mads er født i 1969 og har mange års erfaring med revision og rådgivning af selskaber, fonde og foreninger. Mads har deltaget i adskillige virksomhedshandler, køb og omstruktureringer. Ligesom han har stor erfaring med bestyrelsesarbejde. I sin fritid bruger Mads tid på sin familie, fiskeri og UV-jagt langs de sjællandske kyster.

  • Grey LinkedIn Icon
anders.jpg
Anders Arentoft

Statsautoriseret revisor

E-mail: an@egonpedersen.dk

Mobil:     +45 2020 2353

Anders er født i 1978 og har mange års erfaring med regnskaber, revisorerklæringer og rådgivning af ejere og ledere i virksomheder. Anders hjælper virksomheder med at lette administrationen ved bl.a. procesoptimering, så der kan fokuseres på at drive virksomhed. Derudover er Anders tidligere bestyrelsesmedlem i foreningen Franchise Danmark og hjælper virksomheder med eksponentielvækst via franchise. Anders er vellidt af både kunder og samarbejdspartnere. I sin fritid bruger Anders tid på sin familie, fodbold og venner.

  • Grey LinkedIn Icon
MC.jpg
Mads Carlsen

Cand.merc.aud

E-mail: mc@egonpedersen.dk

Mobil:     +45 4121 3939

 

Mads er født i 1978 og har mange års erfaring med revision af fonde, foreninger og med regnskabs- og skattemæssige problemstillinger, herunder virksomhedsskatteordningen. I sin fritid bruger han mest tid på rock/pop koncerter, fodbold og så er han en erfaren rejseguide på bilferier til USA (midtvest/vestkyst).

  • Grey LinkedIn Icon
BG.jpg
Bettina Gaarsmand

Cand.merc.aud

E-mail: bj@egonpedersen.dk

Mobil:     +45 4133 3939

 

Bettina er født i 1987 og har mange års erfaring med rådgivning af privatpersoner, personlige selvangivelser og med regnskabs- og skattemæssige problemstillinger, herunder virksomhedsskatteordningen. Al Bettinas fritid bruger hun på sine 3 små børn og sin mand. Derudover kan Bettina godt lide at rejse og har et godt kendskab til det sydfynske øhav.

  • Grey LinkedIn Icon
LIU.jpg
Liliana Ursu

Cand.jur.

E-mail: liu@egonpedersen.dk

Mobil:     +45 8192 6924

 

Lili er født i 1987 og har stor erfaring med bogføring, opstilling af regnskaber og juridiske problemstillinger. Lili er født i Transsylvanien, og taler udover dansk og engelsk, ungarsk, rumænsk . Lili bruger sin fritid på at rejse, male, sin frække hund (engelsk springer spaniel) og på sin familie.

bottom of page