MJ.jpg
Mads Jensen

Statsautoriseret revisor

E-mail: mj@egonpedersen.dk

Mobil:     +45 2970 5599

Mads er født i 1969 og har mange års erfaring med revision og rådgivning af selskaber, fonde og foreninger. Mads har deltaget i adskillige virksomhedshandler, køb og omstruktureringer. Ligesom han har stor erfaring med bestyrelsesarbejde. I sin fritid bruger Mads tid på sin familie, fiskeri og UV-jagt langs de sjællandske kyster.

  • Grey LinkedIn Icon
anders.jpg
Anders Arentoft

Statsautoriseret revisor

E-mail: an@egonpedersen.dk

Mobil:     +45 2020 2353

Anders er født i 1978 og har mange års erfaring med regnskaber, revisorerklæringer og rådgivning af ejere og ledere i virksomheder. Anders hjælper virksomheder med at lette administrationen ved bl.a. procesoptimering, så der kan fokuseres på at drive virksomhed. Derudover er Anders tidligere bestyrelsesmedlem i foreningen Franchise Danmark og hjælper virksomheder med eksponentielvækst via franchise. Anders er vellidt af både kunder og samarbejdspartnere. I sin fritid bruger Anders tid på sin familie, fodbold og venner.

  • Grey LinkedIn Icon
MC.jpg
Mads Carlsen

Cand.merc.aud

E-mail: mc@egonpedersen.dk

Mobil:     +45 4121 3939

 

Mads er født i 1978 og har mange års erfaring med revision af fonde, foreninger og med regnskabs- og skattemæssige problemstillinger, herunder virksomhedsskatteordningen. I sin fritid bruger han mest tid på rock/pop koncerter, fodbold og så er han en erfaren rejseguide på bilferier til USA (midtvest/vestkyst).

  • Grey LinkedIn Icon
BG.jpg
Bettina Gaarsmand

Cand.merc.aud

E-mail: bj@egonpedersen.dk

Mobil:     +45 4133 3939

 

Bettina er født i 1987 og har mange års erfaring med rådgivning af privatpersoner, personlige selvangivelser og med regnskabs- og skattemæssige problemstillinger, herunder virksomhedsskatteordningen. Al Bettinas fritid bruger hun på sine 2 små børn og sin mand. Derudover kan Bettina godt lide at rejse og har et godt kendskab til det sydfynske øhav.

  • Grey LinkedIn Icon
LIU.jpg
Liliana Ursu

Cand.jur.

E-mail: liu@egonpedersen.dk

Mobil:     +45 8192 6924

 

Lili er født i 1987 og har stor erfaring med bogføring, opstilling af regnskaber og juridiske problemstillinger. Lili er født i Transsylvanien, og taler udover dansk og engelsk, ungarsk, rumænsk og spansk. Lili bruger sin fritid på at rejse, male, sin frække hund (engelsk springer spaniel) og på sin familie.

js pic.jpg
Ibrahim Sharif

Stud.merc.aud

E-mail: ibs@egonpedersen.dk

Mobil:     +45 2527 3939

  • Grey LinkedIn Icon